Bestrating specialisten vergelijken

klinkerwerken
Er zijn vele soorten bestrating, en vast ook veel specialisten die u willen helpen bij het aanleggen van deze bestrating. Wij brengen u op de hoogte van de verschillende soorten tuintegels en wat de voordelen zijn van het aanvragen van offertes. Doe er uw voordeel mee.

Tuinbestrating

Bestrating in uw tuin is vooral erg praktisch. Tegels hebben haast geen onderhoud nodig in vergelijking met planten en gras. Dit is dan ook de reden waarom vele mensen kiezen voor bestrating in de tuin. Naast alleen het praktische gedeelte, ziet bestrating er ook erg mooi uit. U kunt kiezen voor een strak uiterlijk, maar ook een authentieke uitstraling is zeker mogelijk. Uw tuin kan door het gebruik van tegels dus goed aangepast worden aan uw eigen stijl.

Soorten tegels

Er zijn veel soorten tegels die geschikt zijn voor uw tuin. Wij hebben voor u een aantal op een rijtje gezet:

Natuursteen

Natuursteen is een veel gekozen soort tegel als het gaat om tuintegels. Natuursteen geeft een natuurlijke, maar moderne uitstraling aan uw tuin. Er zijn verschillende soorten natuursteen geschikt voor tuinbestrating. Denk hierbij aan kalksteen, marmer, graniet, leisteen, zandsteen etc. Om de juiste soort tegel uit te zoeken, kunt u het best contact opnemen met een specialist. Elke soort steen heeft zijn eigen eigenschappen en zal zijn eigen voor- en nadelen hebben. Natuursteen is een duurzaam product, maar kost vaak net iets meer dan andere soorten tuintegels. Per m2 zal u ongeveer €30 tot €70 betalen.

Gebakken klinkers

Gebakken klinkers zijn erg populair als het gaat om tuintegels. Klinkers zijn erg duurzaam en gaan lang mee. Klinkers kunnen gemakkelijk gelegd worden in verschillende patronen. Vaak geven klinkers een ouderwets en authentiek uiterlijk aan uw tuin. Ook blijven klinkers erg lang mooi, en als de klinkers beschadigd raken, zal het niet storend zijn.

Keramische tegels

Keramische tegels zijn in principe tegels van gebakken aarde. Keramische tegels zijn erg slijtvast, zijn erg duurzaam en gaan zeer lang mee. Keramische tegels zijn in veel verschillende soorten en maten verkrijgbaar en zijn erg onderhoudsvrij. Ook zijn de tegels bestand tegen alle soorten weersomstandigheden. Het maakt niks uit of het vriest of dooit, keramische tegels zullen er niet veel van meekrijgen.

Offertes vergelijken

Als u tuintegels wilt laten leggen door een professional, dan is het erg handig om offertes te vergelijken. Elke specialist zal andere prijzen hanteren, en door het aanvragen van offertes kunt u de specialist die u het meest aanspreekt, en die volgens u de beste prijs hanteert inschakelen voor het leggen van uw tegels. Vertap is specialist in klinkerwerken en operatief in heel Vlaanderen. Indien u het aanvraagformulier indient wordt deze verzonden naar diverse aangesloten bestrating specialisten uit het netwerk van Vertap. Het is aan u om de offertes te vergelijken op prijs en kwaliteit. Zo bespaart u tot 30% op uw investering!